Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Hemlighet

Ingen
känner mig

det är det ingen som vet,

Det är min egen hemlighet




Fri vers (Fri form) av LillaL
Läst 256 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2009-11-03 02:11



Bookmark and Share


  Mr Lindemann VIP
Ja, att låta sig kännas av någon då
är inte få förunnade

bara man känner sig själv så
2009-11-03
  > Nästa text
< Föregående

LillaL