Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Hittar ni ett par fula bruna byxor på secondhand, så var försiktiga! De kan ha varit mina!




KONTAKT MED DEN ANDRA SIDAN (100 ordare)

Byxorna från var inte särskilt snygga, och lite för stora.
 Jag undersökte högerfickan. som var väldigt djup. I dess botten kände jag något underligt. En annan hand tog tag i min! Den släppte inte och greppet var fast.
 Då började tankar virvla som vilsna fåglar. genomfors av sorg och rädsla. Jag förstod att fenomenet kom från den främmande handen.
 Jag började gråta, och det kändes skönt. En djup melankolisk sorg, hade förmedlats till mig. En fantastisk känsla!

 Då såg jag att min vänstra hand var i den andra fickan.
 
Jag hade fått kontakt, med den andra sidan.

Min andra sida!




Prosa (100-ordare) av Jan Linderoth
Läst 315 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2009-11-03 09:42



Bookmark and Share


  Carola Zettergren
Underfundigt och snyggt detta, applåd!
2009-11-07

  Night Soul Woman
Haha! :) Jag brukar gillar dina berättelse, ditt sätt att berätta en historia:) ah! Vackert och roligt skrivet:)
2009-11-06
  > Nästa text
< Föregående

Jan Linderoth
Jan Linderoth