Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Längtar alltid..

Längtan bor
i innersta rum
lämnar aldrig sin plats
ständigt bär jag den..
längtans tysta tårar
fylld av kärlek till mitt barn












mare








Fri vers av mare VIP
Läst 243 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2009-11-03 11:40



Bookmark and Share


  peter markurth
fint
2009-11-03

    ej medlem längre
jag har också fått ett par av dessa - livets gåvor
fint skrivet
2009-11-03

  walborg
Dömd till längtan - så fint beskrivet av en realistisk mogen klarsynt älskande människa!
2009-11-03

  Näckrosen
jättefint, tänker på mina
2009-11-03
  > Nästa text
< Föregående

mare
mare VIP