Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
så INTE jag.


på radion sa dom att hjärtan bara slår på låtsas

jag sväljer morgondagens
kalabalik med en ipren och
tänker att det är nog ändå inte var så farligt

du letar tid bland
flaskor och betong och
söker kärlek på barer och i informationsluckan på IKEA

jag skrattar högt åt ironin livet medför
och åt de dagarna
jag borde varit glad men inte var det

du ser dig omkring efter
något ihåligt att ta med hem och
jag säger att
här ta mitt hjärta

men jag hörs nog inte
för sen är du borta och
jag står där fånigt med hjärtat i handen
och tänker att

nähä. skit i det då

och du tar servitrisen och
spriten och
bedövar tankarna om ett bättre liv




Fri vers av Ettrosamoln.
Läst 222 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2009-11-03 21:05



Bookmark and Share


  Christer Eriksson
livet är ett monster och alla vår önskningar och slutliga val farliga. därför är diktatur av godo. jag tyckte mycket om partiet med "informationsluckan på IKEA".
2009-11-03
  > Nästa text
< Föregående

Ettrosamoln.
Ettrosamoln.