Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tyst.

Tyst tyst tyst,


det är ingen idé.

Nu somnar natten,

och det är försent.

Alla ursäkter klarar jag mig utan,


inte är jag din skatt,

för vore jag det skulle vi älska


varandra.


men tiden är inte rättvis och nu bör vi sova.

Imorgon börjar ett nytt liv,


nya andetag och händelser som aldrig kommer igen.


Så tyst nu


och släck din lampa.





Fri vers av Isvatten VIP
Läst 195 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2009-11-03 21:24



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Isvatten
Isvatten VIP