Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Själens harmoni..

Där tystnaden bor
finner min själ harmoni
ensamhetens stund
så vackert för mitt inre..










mare




Fri vers av mare VIP
Läst 281 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2009-11-03 23:50



Bookmark and Share


  Bibbi VIP
Hänvisar till min kommentar till "Tystnaden..."av Dig.
2009-11-06

  peter markurth
fin
2009-11-04

  Fånga dagen
vackert i naturen kan jag känna så
kram Anna-Karin
2009-11-04

  lodjuret/seglare VIP
och vågorna går inte heller alltför höga på Balatonsjön
att vara själv med eller i 'naturen' är liv nog för 'stunden'
juste kort och koncis väl så talande text
2009-11-04

  thyra
Vackert, gäller nog oss alla :)
2009-11-03
  > Nästa text
< Föregående

mare
mare VIP