Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Att älska

Älska är som att flyga högt uppe bland molnen och samtidigt befinna sig på jorden

Älska är att tänka på någon och le för sig själv

Älska är att känna sig uppfylld av någon i ens sinnen

Älska och bli älskad är allting på denna jord

Älska är att bli sedd och förstådd






Fri vers av Helene Månsson
Läst 408 gånger
Publicerad 2005-10-18 08:07



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Fint och gulligt, eventuellt är den sista raden lite överflödig...?
2005-10-18

  Queen_of_Rain
lite enkel och oprovokativ för min smak, men jag gillar fen ändå då den känns otrolgit ärlig och flyter väl
2005-10-18
  > Nästa text
< Föregående

Helene Månsson
Helene Månsson

Mina favoriter
min mamma