Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

ETT SLUT!

När kärleken ebbat ut
när floden har sinat
när allt tagit slut
och känslorna förtvinat

när gränsen är passerad
och likgitigheten omger
när framtiden är raserad
när du längre inte ler

när månens ljus förfalskad är
och ljuset inte visar stigen
när allt bryts oåterkalligt issär
när omvärlden är förtigen.

Då du en tomhet känner
en framtid fylld av svärta
ett hjärta som ständigt bränner
och själen fylls av smärta

förgreningen av ett allt
som bara splittras i tusen bitar
när värme utbyts mot kallt
och ett mörker du ritar

för bakom hörnet livet väntar
för det är livets institut
ett försvinnande byts mot längtar
det händer när kärleken ebbat ut.






Bunden vers (Sonett) av Max Poisé
Läst 310 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2009-11-04 08:40



Bookmark and Share


  Sturesdotter
du e så bra
så bra
2009-11-04

    Jane S VIP
Kärleken öppnar verkligen livets och själens dörrar och att ha upplevt det är fantastiskt och smärtsamt på samma gång. När den inte längre är närvarande känns det precis som du beskriver.
2009-11-04
  > Nästa text
< Föregående

Max Poisé