Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

METAFOREN

Fontanellen krossades invärtes
efter mitt eget
slag

hjärtat är förfruset
dimman alstrar osynlig
olycka och frustration

tjugofyra timmars prenumeration av
överlängtad kärlek

allt krossas under översyn av
hånleenden

jag skrattar till trots
för jag har inget annat

alternativ.




Fri vers (Modernistisk dikt) av Max Poisé
Läst 267 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2009-11-04 11:32



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Max Poisé