Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

instängd


dammets dans i solskenet
var det enda

som röjde tidens förändring

det
och några lämnade leksaker

rummets atmosfär var förändrad
livet fanns utanför

bortanför




Fri vers av Hans w-art Westlund VIP
Läst 733 gånger
Publicerad 2005-10-18 19:33



Bookmark and Share


  Andasin
Så rofyllt, även lite sorgset...
Mycket, mycket bra!
2005-10-19

  Sebastian Lönnlöv (sidhe)
En fulländad text som väcker mycket tankar och funderingar. Snygg titeln, snygg dikt. Snyggt slut. Älskar denna text!
2005-10-18

  Markattan
"rummets atmosfär var förändrad
livet fanns utanför

bortanför"

En igenkännande känsla, rummet är detsamma, men ändå så långt ifrån samma... Ett mycket väl beskrivet vemod efter någon form av förändring. Bra!!
2005-10-18
  > Nästa text
< Föregående

Hans w-art Westlund
Hans w-art Westlund VIP