Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

MobilPanikPrat

Mitt skrika ska höras genom alla väggarna
om jag kan vara lycklig först
men när jag sakta tynar bort ska jag frysa ihjäl i min tystnad
Ska sova stilla när jag är lugn
Men rycka, skaka gråta när jag blir borttynad
Driver bort.
På ett dåligt sätt
Tankarna på att förlora dig är påträngande
För mycket
Kan inte bärja mig tills jag får
krampaktigt hålla fast i dig igen
Men bara mobil än så länge
Trycka mobilen mot mitt öra,
trycka fingret mot det andra
Ska drunkna i din röst och sen kan jag tyna bort
Det är okej sen
Sen ska jag sjunka genom marken
driva fram sakta längs väggarna
Måste bara först
höra vad du säger
Sen Skrika
Sen skratta
Sen kanske jag panikar ut igen
Men det spelar ingen roll
om jag blir sinnesjuk
Du är i mobilen nu




Fri vers av Marriz
Läst 161 gånger
Publicerad 2009-11-04 13:03



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Marriz
Marriz