Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
det händer dagligen!


Bara en vanlig våldtäkt

Skräcken lyste tydligt i hennes ögon när han hade tryck ned henne på den nakna asfalten. Hon hade så desperat försvarat sig med sina händer för att värja sig att hon inte märkte att hon hade slagit i asfalten så att knogarna blödde frenetiskt.

- Ditt jävla lilla luder, du ska få smaka på en riktig kuk, från en riktig man. skrek han i hennes öra samtidigt som saliven från hans mun rann i mungiporna. Hans pupiller var fullständigt utvidgade och kroppen var spänd och styv.

Hon kände hur hela hans kroppstyngd låg över henne och hon kände droppar av saliv träffa henne på kinderna. Det var som om luften plötsligt stannade och världen upphörde i samma stund som han trängde in i henne.

"jag är ändå död...jag är ändå en värdelös människa" fyllde hennes sinne innan nästa knytnävslag förpassade henne till medvetslöshet. Mannen fortsatte med tunga andetag tills hans ejakulation förvandlade hans erektion.

Han tittade på den medvetslösa kvinnan och märkte hur hennes blonda hår hade färgats rött av blodet som forsade från hennes näsa.
Han rullade ned henne i diket bredvid cykelbanan, drog upp byxorna och tog fram kammen och rättade till sin snedbena. Han snöt sig försiktigt och harklade till.

Han tittade snabbt och invant på sitt armandsur, och konstaterade att han hade fem minuter kvar på lunchrasten. Dags att gå tillbaka till kontoret.




Prosa av Max Poisé
Läst 359 gånger och applåderad av 15 personer
Publicerad 2009-11-04 15:47



Bookmark and Share


  Nina Nightwish
Ja, en fruktansvärd sanning i vårt samhälle, man kan inte se på någon att den är våldtäktsman, det kan vara vem som helst.. Mkt stark text om detta hemska..
2010-06-13

  stenen/ Yv Ericsson
Otroligt bra beskrivet. Och så¨jävla obehagligt. Det med kammen gjorde det hela dubbelt värre. Vafan är det för fel på dessa jävlar?
2009-11-06

    ej medlem längre
Ja det är verkligen hemskt! Man blir upprörd när man läser texten!
2009-11-04

    Verdandia
Mycket bra skrivet och beskrivet. Man känner ilska mot denne okände förövare.
2009-11-04

  LenaJohansson VIP
bra...
2009-11-04

  etthjärtaäralltidrött
Hemsk läsning, men antar att det är meningen, ja det händer alltför ofta!
2009-11-04

  dead_prez
har du set caspar noes irreversible?
2009-11-04

  notsomad
japp...det vanligaste är dock att detta sker inom hemmets trygga väggar - bara en av tio våldtäkter är överfallsvåldtäkter..oftast sker det i en relation. Fint av dig att belysa detta och du beskriver det väl..
2009-11-04

  kärleks ängel
tungt!! och sorgligt med den mänskliga respektlösheten
2009-11-04
  > Nästa text
< Föregående

Max Poisé