Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
kärlek!


Bakslag

Jag har trott på spöken och troll
på ormar som slukar en hel
Jag har trott på löften och
jag har brutit en del

Jag har trott på kärlek, vänskap och hat
på att aldrig göra fel
Jag har trott på bantningpiller och smal-mat
och testat en del

Jag har trott på mod och styrka
på sammetslena ben och naken hud
Jag har trott på samhällets kyrka
på allsmäktig Gud

Jag har trott på äventyr och mig
på sömnläsa nätter och alkohol
Jag har trott på ett liv utan dig




Bunden vers (Rim) av Lipshit
Läst 245 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2009-11-04 19:13



Bookmark and Share


  Mr Lindemann VIP
Ja, det var inte illa ihopknåpaT
fint och lite sant så

bra jobbAt
läsvärt så
2009-11-04
  > Nästa text
< Föregående

Lipshit
Lipshit