Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Nuet är dåtid

Det var här och då
och det som är nu
är dåtid
nu

Inte i ett tidigare liv
långt bort
men verkligt
det som är nu
är dåtid
nu

Och om du bara visste vilka planer jag har för vår framtid
inte då
inte nu
men sen

Jag vill ha dig sen
så att inte nu
blir dåtid
nu
för det skulle göra allt för ont
dig vill jag ha föralltid

som en flyktig dröm




Fri vers av Lipshit
Läst 292 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2013-07-24 14:13



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Lipshit
Lipshit