Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ditt skratt ekar inuti

Din röst stormar vår värld
och jag vill dela livet färd
med dig

Skratt som ekar länge i varenda dal
och det finns inga val
för du är magi
det känns inuti

Och jag måste vara med dig
Hos dig
Du måste vara med mig

För säg mig
hur kan man älska så stort och brett och långt och fett
om ditt liv vore för trångt
för mig
Du har väl plats för mitt hjärta
för jag tar sats nu och kastar det till dig
hoppas det fastnar
för du måste vara med mig

Du är magi och jag hör ditt skratt eka inuti




Fri vers av Lipshit
Läst 273 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2015-05-07 11:03



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Mycket fint!
2015-05-07
  > Nästa text
< Föregående

Lipshit
Lipshit