Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Mitt tal jag höll till min kusin på hennes bröllop


Systern jag fick tillslut

Linda,

Du är tidernas vackraste brud
Du är systern jag aldrig fick
Idag lik en ängel i din vita skrud
Men nu en liten tillbakablick

Tänk så mycket vi gjort du och jag
Tillsammans med Katarina vi bajsade i vassen en solig dag
Vi har promenerat genom halvfrusna bäckar
Med fulla av spänning har vi pallat äpplen över höga häckar
I morfars verkstad vi haft ett program vid namn Fixa Dona

Men idag,
idag är det Er eviga kärlek jag vill betona

Linda,
min kusin, min vän, systern jag fick tillslut
Stort grattis och lycka till
Salut




Bunden vers (Rim) av Lipshit
Läst 228 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2015-07-08 11:48



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Lipshit
Lipshit