Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Nyförälskad och galen blev jag i höstas.


Falla handlöst

Likt höstens färggranna löv
faller ned till backen
Faller även jag
när du kysser mig längs nacken




Fri vers av Lipshit
Läst 259 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2015-05-07 11:06



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Lipshit
Lipshit