Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Garnnystan

trassligt,
som tio garnnystan i en korg
som hörlurarna i fickan
som tiggarna på vårt torg
som den vilsna lilla flickan

som jag en gång var
som jag är igen



önskan,
om att du blir lycklig



bedjan,
om att du blir lycklig



tanken,
på att du blir lycklig

utan mig

skär,
skönt
ont
djupt
vackert



men
tanken,
på att du blir lycklig

med någon annan

fy i helvete
den bara skär

så jävla djupt




Fri vers av Lipshit
Läst 283 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2013-05-10 10:11



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Lipshit
Lipshit