Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Linnéa, my love.


Du är stjärnklar

Du är självklar
stjärnklar
som natten

Du stannar väl kvar
jag har
funnit skatten

Hos dig jag fann svar
du bar
på lyckan och skratten

Du är solklar
du tar
bort mörkret om natten

Du är stjärnklar
självklar
har en given plats i livet som är mitt

Jag svävar fritt
faller hårt
Det som är mitt
kan bli vårt




Fri vers av Lipshit
Läst 254 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2014-08-25 02:09



Bookmark and Share


  gunnnar nylund VIP
Heja, en dikt som andas ut i sin glädje,
.... en frisk fläkt utan några mörka moln. Bra vetja!!

2014-08-25
  > Nästa text
< Föregående

Lipshit
Lipshit