Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
My love.


Tillsammans når vi klimax

Du får aldrig lämna mig
för då skulle hela min värld rämna
och vi är ju ämnade för varandra
Och om jag är här
och du är där
då går jag isär
Jag är så jävla kär

När du skrattar så blommar jag
och när jag smeker dina pattar
så är vi för evigt ungdomar
du och jag

Våra fingrar skapar poesi
och det klingar så skönt inuti
Jag kommer
jag kommer
jag kommer alltid vara med dig
Kom, kom så ofta du vill
men du får aldrig gå
för jag går isär då




Fri vers av Lipshit
Läst 271 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2015-05-07 11:21



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Lipshit
Lipshit