Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
När jag "frågade chans" på min tjej på hennes födelsedag. Skrev om vår låt "Du är det finaste jag vet" med Björn Afzelius. Lite lagom smörigt sisådär..


Du är det finaste jag vet (version 2.0)

Du vet väl
att du faktiskt är
det finaste jag vet
Det vackraste i världen

Du lyser starkare än stjärnorna
Är intensivare än vindarna
Ditt skratt kluckar härligare än vågorna
Din röst kvittrar vackrare än fåglarna
Och du är mer färgstark än blommorna på marken

Du är inte min ledstjärna
du är hela fucking universums ljus
Du är till viss del min vän,
men vill du även vara min flickvän?

För du är verkligen det finaste jag vet
Du är det dyraste i världen




Fri vers av Lipshit
Läst 341 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2015-05-07 11:13



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Lipshit
Lipshit