Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Söker frihet..

Frihet längtar själ
söker vind
som vill föra högt
bortom livets krav
bortom det som tynger..










mare







Fri vers av mare VIP
Läst 331 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2009-11-05 09:41



Bookmark and Share


  Bibbi VIP
"O att jag hade vingar såsom duvan , så skulle jag flyga bort och söka mig ett bo!

Ja, långt bort skulle jag fly, jag skulle taga härbärge i öknen. Sela.

Jag skulle skynda att söka mig en tillflykt undan stormvinden och ovädret." Psalt.55:7-9

Applåd
2009-11-06

  Anjeska
befriande vind på väg till längtande själ
fly hi vännen
2009-11-05

  peter markurth
gillar
2009-11-05

  lodjuret/seglare VIP
jag önskar så den fria viljan fanns, nu har du tvingat mig att läsa en text av dig igen och det bara för att du läste mig som skall tvinga mig att läsa dig... mig, dig, mig, dig i en evigt snurrande karusell
2009-11-05

  Larz Gustafsson VIP
Den vind som blåser vart den vill.
Frågan är sedan hur man definierar frihet.
Är frihet ett annat ord för att inte ha något kvar att förlora?
Enligt Kris Kristofferson är det så.
2009-11-05

    ej medlem längre
ja, tänk om man kunde flyga
fin dikt
2009-11-05
  > Nästa text
< Föregående

mare
mare VIP