Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Till Betzy och Zara ; med kärlek...




Lite svinn får man räkna med; vet Lola

Okey, kassörskan på systembolaget fattade galoppen direkt
inte såg hon att det var en leksakspistol
allt gick som smort
ända tills hon råkade slänga ett öga bara litegrand
åt höger, alltså hallå... 
där står Zara Tiara i full färd
med att betala två flaskor Teuqila
Lola kom av sig och tappade koncentrationen
fullständigt, så var det med det...

Nu sitter hon här och Zara svassar omkring
ute i korridoren och gör livet surt för varenda
polis på hela myndigheten
hon hör Zara vråla därute

- Hon är sjuk, hon vet inte vad hon gör
hon är inte tillräknelig
hon är ett psykfall
ser ni inte det!!!

 




Prosa av Carola Zettergren
Läst 284 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2009-11-05 19:09



Bookmark and Share


  Moniqa
mmh...de skulle bara veta vilken smarting de tas med!!
2009-11-12

  Gunnel André VIP
Den här har undertoner som svider!
2009-11-05

  Lili Samuelsson VIP
haha, du e la härlig hela du
2009-11-05

  Måna N. Berger
Jag följer med spänning damernas framfart!
2009-11-05

  lycksele
Hursomhelst en spännande text.
Systembolaget är så där kittlande lagom förbjudet, tabu
2009-11-05

  Berit Robin Lagerholm VIP
Det här verkar vara en dam med outförsägbara möjligheter för både det ena och andra.
2009-11-05
  > Nästa text
< Föregående

Carola Zettergren
Carola Zettergren