Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

tror jag
(göm mig)




glitter rimmar med stjärnsplitter

du har ingenting mer än ditt skal
att skydda dig med

undanknuffad gömd glömd
det är du
det är jag

pärlor till ögon
som glittrar till svar

dör i dagsljus

***

göm mig
glöm dig

vi glittrar i månljus




Fri vers av fröken a.
Läst 198 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2009-11-05 21:40



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

fröken a.
fröken a.