Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

och du vill kalla dig för intelligent

jag minns att någon sa
att vi inte längre var barn
vi var bara mer naiva än vuxna
det gjorde mig stor

jag skrek åt diplomerade dårar
trots att jag inte fick
skrek för ungdomen
tills mina lungor gav upp all luft

femton år
har aldrig ens hört talas om
deoxyribonukleinsyra
vad är det

vi skrek högst av alla
för våra drömmar
en bättre framtid
och ingen lyssnade
för vi hade IG i geografi

vi föds dumma
växer oss dummare
dör som idioter

där har du dina jävla stjärnfall




Fri vers av fröken a.
Läst 284 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2011-03-20 14:15



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

fröken a.
fröken a.