Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

jag tänker inte tråna efter dig (och du tänker inte lägga märke till mig)

det spelar ingen roll vad du gör
eller vad du inte gör
det spelar ingen roll var du säger
eller vad du inte säger

jag har för länge sedan bestämt mig för
att du aldrig någonsin får vänja dig vid tanken på
att ta mig för givet


du kan sluta med att spela svårfångad
jag kan ändå inte nå dig
du kan lägga av med att vara arrogant
jag kan inte få dig att se mig


så det spelar ingen roll vad jag gör
eller vad jag inte gör
så det spelar ingen roll vad jag säger
eller vad jag inte säger

du har för länge sedan bestämt dig för
att jag aldrig någonsin får vänja mig vid
din uppmärksamhet




Fri vers av emmylou
Läst 205 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-11-05 23:32



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

emmylou
emmylou