Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

ZEN TANKE

För att se
det osynliga

Gäller det bara att
titta.




Fri vers (Fri form) av Jan Linderoth
Läst 355 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2009-11-06 11:51



Bookmark and Share


  Yvonne
Djupt tänkt.
2009-11-08

  Night Soul Woman
mm så sant så:)
2009-11-06
  > Nästa text
< Föregående

Jan Linderoth
Jan Linderoth