Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
alla dagar är inte bra dagar


less than SLASH three




gråtvåta väggar

tysta tapeter


smälter in

bidrar mitt


till färgen

och fukten


pratar med -

pratar med väggar



~



11: 24 *****

[okay]

[jag måste hur som helst lämna dig nu]

[och gå på lunch]


11:25 Johannes

[vi hörs väl efter]

[tänker på dig]

11:26 Johannes

[***** is no longer online. The following message was not sent:]

[Jag älskar dig. ]




Fri vers (Modernistisk dikt) av Johannes
Läst 485 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2009-11-06 12:03



Bookmark and Share


  Ms Lovecraft
Rubriken talar för övrigt ett tydligt bildspråk.
2009-11-06

  Ms Lovecraft
Aj. Fan.
2009-11-06
  > Nästa text
< Föregående

Johannes
Johannes