Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

i verkligheten

bakom hörnet
fanns
en stillhet

dold i bruset
från teven då
programmet slutat

och när jag vindade
med ögonen
mot den blommiga
tapeten

framträdde en
ny värld med
andra perspektiv

en värld som
upplöstes när jag
försökte ta på den
men hemsökte mig
i drömmen

någonting hände
ingen visste riktigt vad
inget nytt protokoll
att justera

bara något
i förbifarten
som förändrade
förutsättningarna
för vidare liv

och allt jag visste var
vad mina sinnen
registrerade




Fri vers av Anders P VIP
Läst 272 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2009-11-07 15:04



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Anders P
Anders P VIP