Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Gammal skoter Yamaha


Det vände sig i magen
skönt över krönet

rev loss

gammalt gräs
på åkern
nedanför huset

Det brann i mina lungor
och mina ögon grät..

Det var den första riktiga snön



dunlätt.

och en gammal skoter Yamaha




Fri vers av Sway
Läst 451 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2009-11-07 20:53



Bookmark and Share


  Anna*
Målande känsla att känna igen sig i
2010-01-06

  afallingstar
Yamaha! <3
Gillar bilden jag får när jag läser :)
2010-01-03
  > Nästa text
< Föregående

Sway
Sway