Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Orörbara



Rör ej vid det orörbara

då klockorna stannade

och hon dansade en sommar




Fri vers av Sway
Läst 362 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2010-01-10 21:03



Bookmark and Share


  Anna*
Klockrent! Fint!
2010-01-10
  > Nästa text
< Föregående

Sway
Sway