Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vakna


Strömmande tankar
genom bleka måneljus
Stämmor i natten
utan tillflykt, utan hus

Aningsgrå tider
bärgar livet emot land
Där vilsna själar vilar
tungt vid skogens rand

Oändligt nära
Mellan myr
och hemlighet
Eldögon glimrar
i förbund av verklighet

Slumrande nakna
rotlöst glömda hittar frid
där silverblommor faller genom
rum och tid..




Bunden vers (Rim) av Sway
Läst 203 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2017-03-29 20:11



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Sway
Sway