Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Jag har kärat ner mig i en konstnär


Månpojken



Månpojken tvinnar mina band

han undrar varifrån tårarna kommer..?

Månpojken rör mig ledsen och viskar till mig:


"Ser du molnen? Däruppe finns jag..

När besinningen är fullbordad

berättar jag en saga om ett månvarvs värde.."


Jag väntar.. Ännu och länge..

Månpojken ler

men det är inte bara stjärnor som faller från hans ögon.




Fri vers av Sway
Läst 543 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-05-11 12:14



Bookmark and Share


  Anna*
Så fint, vackert, skirt
2010-01-06
  > Nästa text
< Föregående

Sway
Sway