Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vårflodsvals


Hela mitt väsen sjunger din själ.

Din röst väcker liv i mig.

Du vackra människa.

Du oändligt varma.

O modfyllda längtan..

Driver i mig oupphörligt.

Som en vårflod om våren i vals.




Fri vers av Sway
Läst 384 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-04-12 18:28



Bookmark and Share


  Anna*
Vacker lovsång i vårtakter
2010-01-06
  > Nästa text
< Föregående

Sway
Sway