Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vara älskad..

Kärlek längtar själ..
älskad för sin egen skull
älskad oavsett..
Kärleken är styrkan genom livet










mare




Fri vers av mare VIP
Läst 230 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-11-08 01:12



Bookmark and Share


  Anjeska
Ja den sanna kärleken bär
2009-11-08

    ej medlem längre
utan kärlek går man tom genom livet

tycker OM!
2009-11-08

  Quasimodo
Ett fint uttryck för detta att kärleken bara är sig själv och vad den är, utan människans manipulerade och drömmar!!
2009-11-08

  Annine
Bra avslutningsmening
2009-11-08
  > Nästa text
< Föregående

mare
mare VIP