Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

ord ur timmen

jag gör det bara för reaktionernas skull.
att alltid säga och göra det som inte accepteras.



jag saknar.
jag behöver.
jag förstörs.

du är inte här.
det går inte.

men det är så det ska vara.
jag har utvecklat en berg och dalvana.




Fri vers (Fri form) av jagvarfeg
Läst 293 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2009-11-08 01:13



Bookmark and Share


  Cosmic Johanna
Den sista meningen blir ett intressant begrepp

som man utvecklar när känslorna inte kan vara still.

Och de kan de aldrig,

däremot kan vi lära oss att se vad är det som rör om dem

för att ha mer roligt i berg och dalbanan,

när vi vet vad som rör oss vidare i livets banor.


Tyckte om ditt begrepp,

applåder!
2009-11-09
  > Nästa text
< Föregående

jagvarfeg
jagvarfeg