Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

till kritikerna


konstruktiv kritik
det är det alla vill ha

skit i det andra




Bunden vers (Haiku) av Hans w-art Westlund VIP
Läst 506 gånger
Publicerad 2009-11-08 07:51



Bookmark and Share


  Gunnel Eriksson VIP
Den här är riktigt bra
Håller måttet med 5-7-5
Konstruktivt - nej!
2009-11-09
  > Nästa text
< Föregående

Hans w-art Westlund
Hans w-art Westlund VIP