Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
kakan räcker inte till alla


ATT GE!

Vidunderliga skådespel och fenomen av idiotisk karaktär
en jord som destruerar sig själv
och en värld som glider issär
en värld där det handlar om att förse
och med girighet bara ta
och aldrig någonsin ge
bara ha...bara ha!

groteska riter i handlingar framför min själ
ett värde devalverat
sorgliga beteenden och grymma farväl
idiotin är aldrig separerad

balansen är i ständig gungning
för det självklara är sarkastiskt gömt
och den enklaste av ekvationer
är i blindo glömt

du söker i en sarkofag
du letar i ditt sinne
du kanske finner en dag
då du ser det i ditt minne

vi närmar oss vår undergång
för om vi faktiskt kunde se
bara för en endaste liten gång
så finns svaret i att ge

en värld där det handlar om att förse
och med girighet bara ta
och aldrig någonsin ge
bara ha...BARA HA!




Bunden vers (Rim) av Max Poisé
Läst 606 gånger och applåderad av 13 personer
Utvald text
Publicerad 2009-11-08 13:02



Bookmark and Share


  thyra
En värld vi skapat till oss själva trots solidaritetens indroktinering från sjuttiotalets paroller. En text som är mycket läsvärd!
2009-11-08
  > Nästa text
< Föregående

Max Poisé