Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

FÖRENADE människor

förenade tillsammans
förenade i ett makabert
förhållande

dimmorna lägger sig ned för att dö ensamma
memoarerna är förevigade och orden är
redan skrivna på ett skrynkligt papper

miljoner nätter och två dagar har jag drunknat
i min ångest. Den smärtan är redan omkörd
av min egen virtuella tortyr. Mina fötter
fortsätter sjunka i de fotspår ingångna av dig

jag är inte längre..
finns inte kroppsligt

oföreningen splittrad i ensammhetens vagga, och där
ramlar jag av min egen skugga. Ljuset är missvisande
och berövande av ett hopp, som bara förseglar glädje

hitta vägen som inte finns
skapar den omöjliga ekvationen
av meningslöshet

jag vill förgöra
jag vill resignera

men

förenade tillsammans
förenade i ett makabert
förhållande

med falskheten som enda givande egenskap




Fri vers (Modernistisk dikt) av Max Poisé
Läst 257 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2009-11-08 18:20



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Max Poisé