Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

HÄR ÄR JAG!!!

präktighetsgeneralen personifierad!
här står jag i min all prakt
jag fördömmer de som dömmer och jag är
olidligt enfaldigt enväldig domare över min
egen ovetskap att jag faktiskt fäller mig
själv rakt in i min egen avföring

jag lyser bara med hjälp av andra och
jag tror att jag vet det jag vet jag tror
så min cirkel kommer i all framtid bara
skapa kamp efter kamp efter strid till krig

men jag förstår inte att ju mer jag sparkar desto
fler blåmärken får jag på min redan utslitna bakdel
jag hatar, och hatar, olidligt avsky blandas med min
fanatiska fantastiska präktighet som osynliggörs av mina
egna feltramp som besudlas bort av andras misstag

här är jag!!!
I all min prakt!




Fri vers (Prosapoesi) av Max Poisé
Läst 236 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2009-11-08 19:54



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Max Poisé