Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Min jättegayiga dikt på vers till min kompis Laxen. Ja, nej, jag skriver inte på vers egentligen.


Jag är så tacksam för att du överlevde

Jag är så tacksam för att du överlevde
så jag kunde träffa dig,
jag älskar dig för att du är bräcklig
och ändå så stark för mig,
jag hatar dig för att du ser
de dagar då jag ljuger,
och jag har lovat dig så många dikter,
även om de alla suger,
jag är så tacksam över att du svarar
när jag ropar i panik,
och att du vågar fråga
du är min överlevnadsteknik,
jag litar på dig för att du är så konstig
och ärlig på samma gång
du kan få mig att bli så sårbar
utan att känna några tvång,
jag är så tacksam för att du överlevde,
att du orkade hålla ut,
hade du dött innan du blev laxen,
hade det varit svårare att hitta ut.




Fri vers av Sofiapoema
Läst 360 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2009-11-09 00:12



Bookmark and Share


  FysisktMental
åh, jag älskar dig. blir helt tårögd.
2011-09-06

  Uppfångad
"jag älskar dig för att du är bräcklig
och ändå så stark för mig,"

Mm, bara ryser

Fint skrivet annars med!
2009-12-23

  Carola Zettergren
Väldans gulligt till laxen, charmigt!!!
2009-11-09
  > Nästa text
< Föregående

Sofiapoema
Sofiapoema