Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

du var min destination

jag kommer vara
den brustna flickan
på en annan tågstation

hon som åker åt rätt håll
till slut
med fel tåg

det fanns mer än ett rätt -
hon valde sitt fel




Fri vers av fröken a.
Läst 231 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2009-11-09 07:51



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

fröken a.
fröken a.