Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

spåren till ica går bortom min värld

 

 

Om vi,

är de missanpassade i världens träsk

de oförståsigpåbara i vår chimära civilisation

 

viker jag havregrynsgröten i paket, vallar fåren i koppel, vänder ryggen åt

 

ler, i min rännsten blickande

mot trädtopparna vajande

 

stjärnorna bortom min horisont

gnistrar,

 

vägen i asfalt dränerar

stigen barnaskorna vandrar är full, av liv kullar - syn

jag ber,

 

lämna inga spår när du lämnar

mig, missanpassad stolt

 

 

 

 

 




Fri vers av etthjärtaäralltidrött
Läst 519 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2009-11-09 08:23



Bookmark and Share


  Miss Mod
missanpassad stolt, härligt uttryckt.
2009-11-09

  Catharina Edin VIP
Ja, hela texten andas missanpassad - stolt, någonting man kan identifiera sig med!
2009-11-09
  > Nästa text
< Föregående

etthjärtaäralltidrött
etthjärtaäralltidrött