Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

kom och RÄDDA MIN JORD

kom och rädda min jord
du ser att jag står ensam här
säg det med mjuka ord
så försvinner alla besvär

kom och rädda min jord
låt mig svepas i din famn
säg det med mod
och lägg dig på min barm

utanför blåser iskalla vindar
stormen närmar sig brutalt
vi stänger vår grindar
stänger ute världen totalt

jag kryper upp nära intill
himlen är tragiskt förgjord
och tiden är belönande still
så kom och rädda min jord




Bunden vers (Rim) av Max Poisé
Läst 367 gånger och applåderad av 14 personer
Publicerad 2009-11-09 08:51



Bookmark and Share


  Lindalou
Varmt och ömt skrivet.
2009-11-09

    ej medlem längre
tycker OM!
2009-11-09

  mare VIP
Bra skrivet..
2009-11-09

    ej medlem längre
Gillar...
2009-11-09

  etthjärtaäralltidrött
så fin önskan
välbeskriven
2009-11-09
  > Nästa text
< Föregående

Max Poisé