Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

TVÅNGSTANKAR förpackat

lindriga tvångstankar förpackat
finurligt!

gå inte där...sitt inte så...prata inte med den ordföljden

snåriga banor av skrockblandade tvångsritualer

hoppa inte..spring långsammare...FÖR HELVETE ...använd inte de sockarna...

resultatbefriad logik i samstämmig otursförklaring

rör inte...kryp sakta...FÖR HELVETE...lås dörren TVÅ GÅNGER!!!

totalt avsaknad verklighetsuppfattning, kunskaplös premiebestraffning

hoppa inte på ett ben, gå över övergångstället med tre steg...knyt höger sko före...JA JÄVLAR...annars går det åt helvete och ditt liv destrueras i samma takt som du står upp mot ditt kreativa sinneslag helt befriat från någon som helst universiell koppling

lindriga tvångstankar förpackat
finurligt!

... --- ... --- ... --- ... --- ... --- ... ---- NÄ NU GÅR DET FAN I MIG ÅT HELVETE!!!

*poff*




Fri vers (Fri form) av Max Poisé
Läst 274 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2009-11-09 16:29



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Max Poisé