Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Så är det.




Rädslan av att hjärtat ska börja slå.

Håller mig i kanter,

 

på nära håll men med avstånd,

 

runt omkring men endå brevid,

finns där om du ropar viskar ler.

 Men jag håller ett avstånd,

 för rädslan, ja rädslan,

håller mig om halsen.

Vill så mycket,

aldrig kan du förstå,

vill slita upp dig mot en vägg och

kyssa,

älska

dig,

men hjärtat säger nej.

 

För jag vet, ja jag vet,

hur det känns när ett hjärta slår och hur ont det gör om det slutar.

Då dör en del av mig.

Därför min vän,

har jag så svårt men det förstår du nog ej.

Innerst inne vill jag, att hjärtat ska börja slå.

Men inte för dig.




Fri vers av Isvatten VIP
Läst 171 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2009-11-09 14:16



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Isvatten
Isvatten VIP