Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

under ditt hor

Överlägsen medvetenhet
så jävla irriterande rätt
underlägsen förtretlighet
blir då mitt sätt

du står där på din piedestal
propagerar vad som är fel
du håller ett aldrig avslutat tal
ditt söndriga sinne är lika stel

du trycker ned alla som inte går
i dina fotsteg och dina skor
alla dessa idioter som inte förstår
de som inte lyder under ditt hor

du står faststenad, du går ej att rubba
dina tankar ska nya lagböcker författa
du är som ett gående hubba-bubba
och låter oss andra i smyg skratta

din överlägsenhet är snart din grav
och du försvinner snart utan att ha förstått
att du var din egen fabricerande slav
och att du i evighet illa har mått




Bunden vers (Rim) av Max Poisé
Läst 297 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2009-11-14 00:07



Bookmark and Share


  lycksele
Ett konsekvent irriterat tilltal.
Trots att det är rim så flyter texten lätt och naturligt.
2009-11-14
  > Nästa text
< Föregående

Max Poisé