Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

GÖR MIG KÄR

rättslös, rådlös
hjälplös förälskad
i oidentifierad kaskad av kärlek

utdelar allt jag äger
för att åtminstone få
ett sviket hjärta
att älska




Fri vers (Fri form) av Max Poisé
Läst 222 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2009-11-10 09:11



Bookmark and Share


  Mr Lindemann VIP
Att uppleva det finaste som finns, en gång om igen
och känna sig dviken
då är det mod som krävs för att riskera att öppna sitt hjärta igen -för risken att svikas igen
2009-11-10

  stenen/ Yv Ericsson
Åh så vackert! Oj sorgligt på samma gång. Ett sviket hjärta lär ju inte vara svårt att hitta...
2009-11-10
  > Nästa text
< Föregående

Max Poisé