Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Varför vara normal?

Att ha vänner

Är det ultimata

enligt praxisen

av den

normala

måttstocken

annars

far man illa
----------------------------------




Fri vers av NågonAnnans
Läst 226 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2009-11-09 22:47



Bookmark and Share


  Nikolai Jungsin VIP
Vänner..sägs vara den familj man själv skulle ha valt...
kanske vänner är omtänksamma bekanta..
kanske bekanta är omtänksamma främlingar

vad är vad när det kommer till kritan?
är det en norm..
eller en förhoppning?
2009-11-09
  > Nästa text
< Föregående

NågonAnnans
NågonAnnans