Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Du lyssnar och du lever. Ännu en dag har du besegrat, avans till dig…


Solskensdrama

Vi spelar en pjäs, ett drama på vers. Din lyrik förgyller och tonerna tar höjd när noterna markerats med kors. Kan inte sången men melodin känns igen, stillsam, kraftfull. Att hjärtat sjunger värmer men vem sjunger hon för min vän?

Hjärtat kan inte vila, vi är dömda att följa dess rytm. Men med bakbundna händer rör sig kroppen plågat. Speglar den själ, som skärvorna inte kan ena. Kroppen lever men existerar livet?

Stormiga känslor känns mer än inga känslor alls. Vill igen höra det bultande hjärtat som slår snabba slag för kärleken. Var är vår koja, vårt kryp in med granris och björnmossa?

Behärskning är en dygd som jag nu besinnat. Hungern är inte mättad men under kontroll. Bedjande ögon fyllda med ömhet lyfter dig mot skyn. Blunda och ta emot

Om din själ vill skrika låt det ske,
Om din själ behöver näring sök då efter det,
Om din själ tappar besinningen visa den vem du är min underbara vän.





Fri vers av Io
Läst 306 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2009-11-09 23:11



Bookmark and Share


  Ärkeängelen Michael
Ohh Tack Io....

för att du lyser upp min mörka väg jag nu färdas på....

jag har färdas på många svåra vägar genom livet...

alla har inte gått att rädda....

men just den jag färdas på nu hjälper inte kunnskap
eller erfarenhet utan må lita på min inre röst, magkänslan?

eftersom mitt hjärta hamnade i potten gör det inte lättare

jag vet vad härtat säger men magkänslan började ana oråd...

Vem litar man på magkänslan eller hjärtat?

Men dina visdomsord ger mig näring till min själ
och kraft att utforska vidare denna utmaning
som är den största jag råkat ut för som "mänsklig ängel".

Är jag hennes sista desperata försök för bryta sig loss från
sitt fängsel, eller är det två desperata själar på jakt att hela
sig genom kärlek, bägge livsrädda för att tappa det nu när
vardagen närmar sig.....

Jag är förvirrad nästan lite paranoid att jag blir utnyttjad
på grund av den jag är....

Har legat på intensiven nästan dödsförklarad efter ett annat
uppdrag jag var ute på för några år sedan när jag var lite naiv
och tog på mig att hjälpa en annan vacker själ, som jag tog hand om i ett halvår....

Var inte tillräcklig stark då......men hade inte satsat mitt hjärta denna gång.......

Men dina sista 3 rader gav mig styrka.....

Tack min underbara vän
2009-11-10

  The Stargazer
Jag var inte helt övertygad från början, men efter andra stycket var jag fast. Så många visdomsord uttryckra på ett så unikt sätt med så vackra formuleringar. Underbar läsning.
2009-11-09
  > Nästa text
< Föregående

Io
Io